Obrázek článku

ŽLUTÁ MODRÁ | Radim Breite: Chtěl bych, aby chodilo hodně fanoušků

Radim Breite strávil celou mládežnickou kariéru v teplickém dresu, po přechodu do A mužstva stihl jen jeden ligový start a zamířil na hostování do nižších soutěží, přes Českou Lípu, Čáslav a Varnsdorf se pak do Teplic vrátil už jako zkušený hráč. Po letní přípravě ihned zamířil do základní sestavy žlutomodrých. Že do ní rozhodně patří zatím ukazuje svými výbornými výkony. Celý rozhovor s teplickým odchovancem najdete v pátečním magazínu ŽLUTÁ MODRÁ při zápase s Plzní. Ten startuje v pátek v 18:30 na Stínadlech!

Máte za sebou tři kola a ty jsi všechna odehrál v základní sestavě, věřil jsi, že to půjde takhle dobře?

"Věřil jsem v to, že budu hrát a doufám, že vydržím v základní sestavě, co nejdéle. Odmakal jsem přípravu, takže jsem doufal, že se to zúročí a jsem samozřejmě moc rád, že zatím můžu nastupovat."


Jak zatím klape spolupráce s Admirem Ljevakovičem, oba jste dříči, kteří nic nevypustí...

"My si s Ljevou myslím, že super vyhovíme. Navíc nad námi hraje Vachy, takže když potřebujeme podržet balón, tak si to o něj můžeme sklepnout. Věřím, že tahle spolupráce bude fungovat."

S tvým příchodem do záložní řady by se také mohly omezit karty pro Admira Ljevakoviče, protože tam má nyní parťáka, který také všechno oběhá a není tak na to v uvozovkách sám...
"Ljeva to má podle mě těžké, je už zaškatulkovaný a udělá jeden faul a hned má kartu, ale snad mu budu trošku nápomocný a třeba letos nebude rekordy atakovat. (smích)"

Stínadla TV